Revizuirea anului 2014

wired store 2014

"2014 a fost un an de varf pentru Epilog Laser si am dori să se trimitem aprecierea noastră sinceră catre angajați, distribuitori, asociatii și prietenii pentru sprijinul lor de neclintit de-a lungul drumului. "

Mike Dean, vice-presedinte de vanzari si marketing, Epilog Laser

Golden, Colo. (Dec. 10 . 2014 ) - E greu de crezut ca 2014 deja se sfarseste. Ca un alt an minunat a ajuns la final, ne bucurăm mereu pentru anunțuri incitante, evenimentele și realizările ce am experimentat în ultimele 12 luni. "2014 a fost un an de varf pentru Epilog Laser si am dori să se trimitem aprecierea noastră sinceră catre angajați, distribuitori, asociatii și prietenii pentru sprijinul lor de neclintit de-a lungul drumului. În anul trecut Epilog a cunoscut atât de multe lucruri minunate, printre care:

  • Salutând veteranul industriei Craig Nelson in echipa noastra în Colorado.
  • Adăugarea a două noi distribuitori in Canada - Jon Dickson (Synergy Produse) a făcut o treabă minunată de a reprezenta Epilog în Alberta, British Columbia, Manitoba, Saskatchewan și. Gilles Frenette reprezintă acum Epilog în estul Canadei, și a fost o resursă uimitor pentru clienții actuali și viitori în Ontario, Quebec, și Maritimes.
  • Jeanette Brewer-Richardson a fost numit presedinte al Awards & Recognition Association. Jeanette a avut un impact extraordinar asupra ARA si dorim succesul ei continuu în rolul ei ca președinte.
  • Echipa de la ALFEX CNC, reprezentantii nostri de mult timp, a fost numit în exclusivitate distribuitorii Epilog Laser pentru toate Australia.
  • Am lansat mult asteptatul-Software "Job Management" pentru seria Fusion Laser, iar la scurt timp după am făcut disponibilă pentru toate modelele de producție, precum și Legend 36 EXT.
  • Vară ne-a tinut ocupat ca am lansat a șasea anual Epilog Challenge pe Instructables.com, în cazul în care un câștigător norocos a primit un nou Zing marca 16 Sistemul cu laser!
  • De asemenea, ne-am îndreptat spre San Diego să sponsorizam WIRED Café de la ComicCon. Cum facem în fiecare an, am avut timp de distractie si cu VIP-urile și de a face gravuri pe gadgeturi personalizate.
  • Nu numai că primim noi angajați la Golden, CO. si distribuitorii noștri erau ocupați in adăugarea la echipele lor, de asemenea. Innovative Cutting Systems a fost fericit pentru a primi asociat de vanzari pe Tony Guglielmino, iar echipa de la Engraving Conceptsa salutat pe Jimmy DuBose, care va conduce noul birou al companiei in Houston.
  • Cel mai recent, ne-am îndreptat la WIRED Store în New York City. Magazinul sărbătorește 10 ani, aniversarea în acest an și suntem atât de mândri să fim incluse printre unele dintre cele mai tari instrumente și tehnologii de pe afis.

Cum 2015 se apropie, Epilog se bucură de a face sigur că anul viitor va fi umplut cu anunțuri mai incitante si realizari.

Am dori să se extindă mulțumirile noastre sincere pentru tine - clienții noștri, prietenii, fanii și asociați - pentru sprijinul acordat în ai ajuta să 2014 unul dintre cei mai buni ani din istoria Epilog Laser. Crăciun fericit, sărbători fericite și cele mai bune urări pentru toți pentru un minunat și prosper an nou.

 

 


Pentru mai multe informatii, contactati:

Amy Dallman

Specialist in comunicare si Marketing

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Pagini populare

help desk software