Epilog laser pentru a expune la Sign & Print Expo, 26-28 Martie 2019

Compania a prezentat tehnologii laser incitante care sporesc comunicarile vizuale de astazi.

Semnul de nunta gravat cu laser.

Epilog Laser, principalul producător de CO2 și gravură cu laser de fibre, sisteme de tăiere și de marcare, este încântat să expună la Sign & Print Expo 2019. 26 - 28 Martie, în Gorinchem, Olanda. Compania va demonstra o varietate de sisteme laser si va scoate in evidenta mai multe aplicatii laser incitante, populare in cadrul comunitatii de semnalizare.

Litere laser de semnalizare acrilică

Laserul a devenit o parte integrantă a companiilor de imprimare și imprimare, datorită capacității lor de a crea într-un timp scurt semnale personalizate, unice. "Versatilitatea capabilităților produselor laser înseamnă că o companie poate trece de la tăierea inscripțiilor acrilice pentru un semn, la gravarea unui logo pe lemn, la tăierea materialelor plastice pentru o plăcuță, toate cu o singură mașină", a spus Richard van Densen, general directorul biroului european al Epilog. "De la tăierea acrilicului la gravarea fotografiilor, la marcarea metalelor, suntem incantați să arătăm capabilitățile sistemelor Epilog pe aceste substraturi de semnalizare populare și inovatoare!"

semnalizare direcțională realizată cu un laser

Sistemele laser Epilog sunt cunoscute pentru calitatea industrială a acestora, gravarea de mare viteză și gravura incredibil de detaliată până la 1200 dpi. Mașinile au capabilități software de arhitectură deschisă, care permit utilizatorilor să proiecteze în software-uri populare precum Adobe Illustrator, Photoshop, CorelDRAW și multe altele. Participanții sunt invitați să se oprească de Epilog Laser la standul E128 pentru o demonstrație personală, precum și probe gravate cu laser și tăiate.

Sign & Print Expo 2019 caracteristici 200 expozanții și vitrinele celor mai recente inovații și tendințe în comunicarea vizuală. Arată orele 1 pm la 9 pm martie 26 și 27, și 10 am să 5 pm martie 28.Apăsați Contact pentru Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist în comunicare în marketing
303.277.1188
Trimite-l pe Amy Dallman

Despre Epilog Laser
De cand 1988, Epilog Laser a fost proiectarea și fabricarea de zbor-optică pe bază de CO2 și sisteme de fibre laser care pot grava și tăia lemn, acril, plastic, țesături, cauciuc și multe alte materiale. Epilog este specializată în dezvoltarea de sisteme laser care creează marcare fără precedent și calitate de tăiere pe toate tipurile de produse. Compania produce sisteme versatile și fiabile care sunt accesibile și ușor de utilizat. Pentru mai multe informații, vizitați www.epiloglaser.com.

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software