Epilog cu laser și instrucables lansează Epilog Challenge X

The popular contest is back for its 10th installment, with a Zing 16 laser as the Grand Prize!

Epilog Challenge X logo

Epilog Laser, proiectantul și producătorul de CO2 și de gravare cu laser de fibre, sisteme de tăiere și de marcare, este încântat să sărbătorească 10cea de-a treia aniversare a Epilog Challenge, găzduită pe site-ul popular DIY, Instructables.com. Epilog Challenge X acceptă înscrieri acum până în aprilie 1. 2019. Marele câștigător al premiului primește un nou brand 30-watt Zing 16 Laser, compresor de aer și rețea de tăiere vectoriale de la Epilog.

A 30-watt Epilog Zing 16 mașină laser.

"În ultimul deceniu, am fost încântați să colaborăm cu Instructables.com pentru acest concurs interesant, care îi face pe oameni mai entuziasmați să facă", a declarat Mike Dean, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru Epilog Laser. "În comunitatea DIY, tăietoarele / gravatoarele cu laser sunt instrumente de neprețuit care îi ajută pe factorii de decizie să creeze prototipuri, părți tăiate și alte componente pentru proiectele lor și ne-a plăcut să oferim acest premiu de când a început Epilog Challenge".

Intrările pot acoperi aproape orice subiect, dar participanții trebuie să prezinte o documentație detaliată cu privire la modul în care proiectul a fost creat.

3D, care a câștigat Epilog Challenge IX

Câștigătorii anteriori pentru Epilog Challenge includ RoboFish fabricat din teava de apă Pvc. Arduino Ochelari de date pentru multimetru, și Desktop CT și 3Scaner D cu Arduino.

Peștele robotic care a luat premiul mare în Epilog Challenge VII
Arduino-ochelari care au câștigat Epilog Challenge VIII

Instructables.com este o comunitate populară de partajare a proiectelor care oferă instrumente de publicare pentru a ajuta pasionații, oamenii creativi să împărtășească cele mai inovatoare proiecte, rețete, abilități și idei. Pentru mai multe informații despre concurs și regulile oficiale, vizitați această pagină: https://www.instructables.com/contest/epilog10/.Apăsați Contact pentru Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist în comunicare în marketing
303.277.1188
Trimite-l pe Amy Dallman

Despre Epilog Laser
Since 1988, Epilog Laser has been designing and manufacturing flying-optics-based CO2 and fiber laser systems that can engrave and cut wood, acrylic, plastic, fabric, rubber and many other materials. Epilog specializes in developing laser systems that create unprecedented marking and cutting quality on all types of products. The company produces versatile and reliable systems that are affordable and easy to use. For more information, visit www.epiloglaser.com.

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.