Epilog Laser Launches New & Improved Training Suite

Resource includes comprehensive video walk-throughs, how-to’s, and more.

Epilog Laser Training Suite Logo

Epilog Laser, producătorul principal de sisteme de gravare CO 2 și laser cu fibră de sticlă, de tăiere și de marcare, este încântat să lanseze o suită de instruire actualizată, îmbunătățită și complet renovată pentru clienți și utilizatori. Clienții care au deja scrisorile de acreditare autentifica se pot conecta la aici .

Dacă doriți să solicitați accesul la suita de formare, vă rugăm să accesați această pagina de înregistrare . Rețineți că va trebui să aveți numărul de serie al aparatului pentru a avea acces.

Un sistem de motor exterior de evacuare.
Scoaterea panoului lateral Epilog Mini

"Actualizarea și adăugarea la noua suită de instruire a fost o activitate incredibilă și suntem încântați că este complet și gata pentru utilizatorii noștri", a declarat Mike Dean, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru Epilog Laser. "Nu numai că am actualizat aspectul suitei pentru a reflecta noul nostru branding, dar, de asemenea, am mărit în mod semnificativ valoarea conținutului, inclusiv videoclipuri complete, video proiectate, videoclipuri de întreținere și multe altele".

În prezent, site-ul de formare include resurse pentru seria Zing, Mini, Helix și Fusion M 2 . Noul videoclip Fusion Pro se apropie.

Curățarea unui obiectiv Epilog Laser ' s.

Clienții și operatorii existenți ai Epilog Laser pot accesa suita de antrenament aici la training.epiloglaser.com . Clienții noi vor trebui să solicite acces la suită de instruire și să furnizeze un număr de serie al mașinii înainte de a primi acreditări de conectare. Cei deja înregistrați pot folosi acreditările existente pentru a accesa suita de antrenament.Apăsați Contact pentru Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist în comunicare în marketing
303.277.1188
Trimite-l pe Amy Dallman

Despre Epilog Laser
Since 1988, Epilog Laser has been designing and manufacturing flying-optics-based CO2 and fiber laser systems that can engrave and cut wood, acrylic, plastic, fabric, rubber and many other materials. Epilog specializes in developing laser systems that create unprecedented marking and cutting quality on all types of products. The company produces versatile and reliable systems that are affordable and easy to use. For more information, visit www.epiloglaser.com.

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.