Epilog Laser anunta noul Rebrand incitant

Modificările reflectă evoluția afacerilor și extinderea ofertelor de produse cu laser.

Epilog Laser, principalul producător de CO2 și sisteme de gravare, de tăiere și de marcare cu laser de fibre, a anunțat astăzi lansarea unei noi identități de brand corporatist, inclusiv o reproiectare a site-ului Web, a logo-ului, a graficelor, a comunicațiilor și a corespondenței.

Noul logo Epilog Laser pe tricouri și în staționare.

"De la începuturile noastre 1988, Epilog Laser a construit o reputație puternică pentru inovație și calitate. Vrem ca sigla noastră să povestească povestea companiei de tehnologie de fabricație pe care am crescut-o ", a declarat Mike Dean, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru Epilog Laser. "Noul design al logo-ului reflectă tehnologiile moderne și caracteristicile avansate pe care le încorporăm în noile noastre linii de produse".

"Noi credem la Epilog că marca a evoluat în ultimii treizeci de ani. Vrem ca marca și logo-ul să reflecte cel mai bine realizările tehnologice pe care le-am realizat în acei ani și unde vom merge în viitor ", a explicat Devon Posey, designer grafic la Epilog Laser.

Noul logo Epilog Laser pe materialele tipărite și swag.

Nu numai că rebrandingul oferă un aspect mai elegant pentru identitatea corporativă a lui Epilog, dar noile logo-uri orizontale și verticale sunt, de asemenea, mai eficiente pentru mediile digitale și de imprimare. Noul logo are un aspect mai modern, dar are și o familiaritate în ceea ce privește culoarea și iconicul "E" care cuprinde tot ceea ce este cunoscut pentru Epilog: mașini de înaltă calitate și suport pentru clienți de vârf înainte, în timpul și după vânzare.Apăsați Contact pentru Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist în comunicare în marketing
303.277.1188
Trimite-l pe Amy Dallman

Despre Epilog Laser
De cand 1988, Epilog Laser a fost proiectarea și fabricarea de zbor-optică pe bază de CO2 și sisteme de fibre laser care pot grava și tăia lemn, acril, plastic, țesături, cauciuc și multe alte materiale. Epilog este specializată în dezvoltarea de sisteme laser care creează marcare fără precedent și calitate de tăiere pe toate tipurile de produse. Compania produce sisteme versatile și fiabile care sunt accesibile și ușor de utilizat. Pentru mai multe informații, vizitați www.epiloglaser.com.

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software