Desktop CT și 3Scanerul D cu Arduino ocupă primul loc în Epilog Challenge IX

Desktop CT și 3D Dispozitiv de scanare realizat cu Arduino

Epilog Laser este încântat să anunțe Jon Bumstead, Manchester, MO., Este câștigătorul marelui premiu în cea de-a noua tranșă a populației extrem de populare Epilog Challenge găzduit pe Instructables. Jon a primit un nou 30-Wat Zing 16, tabelul de tăiere vectorială și compresorul de aer pentru intrarea sa "Desktop CT și 3Scaner D cu Arduino. "Intrarea câștigătoare a fost una dintre 1.016 Instructiuni prezentate pentru Epilog Challenge IX.

"Când am aflat că am câștigat premiul, nu am putut să cred", a spus Jon. "Am fost la locul de muncă și nu m-am putut opri să mă ridic în emoție. Pe langa numarul mare de emotii, ma simt atat de norocos ca exista un astfel de concurs si comunitate, si onorat sa castige un concurs cu atat de multe intrari extraordinare. Am visat că am un tăietor laser de când am aflat că au existat.

The finished 3D scanner device, a ring, and the ring's 3d model constructed with the device

Când i-am întrebat ce planuri aveau pentru laser, Jon ne-a spus că una dintre ideile lui a fost să facă kituri educaționale pentru a atrage oameni de toate vârstele interesați de proiectarea mecanică și electronică.

"Ideea primului kit este un dodecaedru cu LED-uri care poate fi programat cu un Arduino, similar cu cel mare Domeză geodezică LED pe care am construit-o acum un an și am împărtășit instrucțiunile ", a spus Jon. "Am reușit să taie un prototip înainte de închiderea spațiului meu de producție locală, astfel încât să vă puteți imagina cât de entuziasmat este să continuăm să dezvoltăm acest kit. De asemenea, am demarat recent un magazin Etsy, Un set de biți, unde sunt disponibile câteva truse mai mici. Inventarul Etsy este limitat pentru moment, dar acest cutter cu laser va servi ca un instrument esențial pentru dezvoltarea mai multor truse. "

"Continuam sa fim uimiti nu numai de volumul mare de intrari pe care le-am primit, dar si de creativitatea si ingeniozitatea din spatele atat de multe dintre intrarile in Epilog Challenge", a declarat Mike Dean, Vicepresedinte Vanzari si Marketing pentru Epilog Laser. "Suntem atât de încântați de Jon și suntem siguri că va crea niște proiecte incredibile cu laserul!"Apăsați Contact pentru Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist în comunicare în marketing
303.277.1188
Trimite-l pe Amy Dallman

Despre Epilog Laser
Since 1988, Epilog Laser has been designing and manufacturing flying-optics-based CO2 and fiber laser systems that can engrave and cut wood, acrylic, plastic, fabric, rubber and many other materials. Epilog specializes in developing laser systems that create unprecedented marking and cutting quality on all types of products. The company produces versatile and reliable systems that are affordable and easy to use. For more information, visit www.epiloglaser.com.

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.