Epilog Laser sărbătorește 30 Aniversarea aniversară cu Soiree de vară

300+ angajați, asociați din industrie și mai mulți participanți

Mike Dean dând un discurs familiei Laser Epilog.

Epilog Laser, lideri ai industriei în domeniul gravării, tăierii și marcării, au sărbătorit recent compania companiei 30cea de-a treia aniversare la stația Mile High din Denver, în urma unei întâlniri de vânzare de două zile din America de Nord.

"Ziua aniversării a fost un succes imens", a declarat Mike Dean, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru Epilog, precum și unul dintre fondatorii companiei. "Pentru a vedea atât de multe chipuri familiare din ultimele trei decenii a fost pur și simplu incredibil. Sunt atât de recunoscător tuturor - angajaților, distribuitorilor și partenerilor noștri din industrie - care au reușit să vină și să ne ajute să sărbătorim această etapă importantă ".

Epilog Laser 30logo-ul aniversar proiectat pe un perete de cărămidă.
Steve Garnier dând un discurs la Epilog 30a celebrarea aniversării.

Epilog Laser a început în 1988 când doi prieteni de la Georgia Tech - Steve Garnier și John Doran, președintele și directorul executiv al Epilog și vicepreședinte al departamentului de inginerie, și-au combinat talentele pentru a crea primul sistem de gravare și de tăiere cu laser de dimensiuni reduse.

Dean a venit la bord nu după mult timp și trioul a lucrat neobosit pentru a deveni schimbători de joc în spațiul de gravare laser.

Epilog Laser 30a celebrarea aniversării în acțiune.

"Unul dintre lucrurile pe care Epilog le mândrește este sentimentul nostru de familie și de comunitate", a spus Dean. "A fost incitant sa privesti intr-o multime de oameni 300+ și simt că suntem cu toții înconjurați de familie. Nu putem aștepta să vedem ce urmează 30 de ani au în magazin. "

Pentru a afla mai multe despre Epilog 30de-un an, faceți clic pe aici.Apăsați Contact pentru Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist în comunicare în marketing
303.277.1188
Trimite-l pe Amy Dallman

Despre Epilog Laser
Since 1988, Epilog Laser has been designing and manufacturing flying-optics-based CO2 and fiber laser systems that can engrave and cut wood, acrylic, plastic, fabric, rubber and many other materials. Epilog specializes in developing laser systems that create unprecedented marking and cutting quality on all types of products. The company produces versatile and reliable systems that are affordable and easy to use. For more information, visit www.epiloglaser.com.

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.