Revizuirea anului 2018

Priviți înapoi la reperele și realizările din acest an.

Angajații bowling la petrecerea de vacanță a companiei Epilog.

2018 a fost un an uimitor pentru Epilog, pe măsură ce ne-am sărbătorit 30a treia aniversare. Este incredibil să ne uităm în urmă și să vedem cum a crescut compania noastră în ultimele trei decenii. Pe măsură ce ne îndreptăm spre Anul Nou, ne place întotdeauna să aruncăm o privire înapoi și să evidențiem unele dintre cele mai memorabile experiențe și realizări din trecut 12 luni.

Repere - 2018 Marks 30 Ani de inovare

Epilog Laser a început în 1988 când doi prieteni de la Georgia Tech - Steve Garnier, președintele și CEO al Epilog și John Doran, vicepreședinte al departamentului de inginerie al Epilog - și-au combinat talentele pentru a crea primul sistem de gravare și de tăiere cu laser de dimensiuni reduse.

Mike Dean, vice-presedinte de vanzari si marketing Epilog, a venit la bord, nu cu mult timp după și trio-ul stabilit pentru a deveni joc schimbătorii în spațiul de gravare.

2018 a fost o sărbătoare de ani a noastră 30a treia aniversare, culminând cu a sărbătoare plină de viață în această vară, la stația Mile High din Denver.

Epilog Laser 30logo-ul aniversar proiectat pe un perete de cărămidă.
Steve Garnier dând un discurs la Epilog 30a celebrarea aniversării.

Creșterea companiei

Între sediul nostru din Colorado și biroul nostru european, Epilog a adus în acest an 15 angajați noi, care completează o varietate de roluri. De la suport tehnic la proiectare software, inginerie la administrație, suntem încântați să continuăm să adăugăm membri stelari la familia Epilog Laser!

Epilog BV - sediul central al Epilog Laser

Adăugarea la Arsenalul nostru de resurse

Continuăm să adăugăm în baza noastră de cunoștințe online unde utilizatorii pot accesa o varietate de articole despre subiecte de întreținere, tehnici de proiectare și multe altele. În acest an, am creat un tutorial popular pas cu pas pentru crearea de hărți personalizate cu tăiere laser în ambele Corel Draw și Ilustrator, și am lansat de asemenea Ghid pentru Lasere în Educație, cea mai nouă resursă pentru educatori. Am adăugat, de asemenea 12 noi proiecte pentru noi Club de probă, pe care le actualizăm în fiecare lună cu fișiere și instrucțiuni de design noi.

Tăierea cu laser a unei hărți a hârtiei.

În plus, am avut ocazia să vizităm cu trei clienți pe parcursul ultimului an pe care i-am prezentat în noile noastre Customer Spotlight secțiune. Aceste videoclipuri conțin toate tipurile de clienți Epilog care creează un succes real cu ajutorul laserului.

Celeste Wong în fața unui afișaj ceas Celeste.
Jeremy Brieske și Chris Gregori în atelierul lor.

Susținerea Mișcării Maker

Ca și în anii trecuți, Epilog a sponsorizat la fiecare dintre cele mai importante companii Maker Faires din San Mateo și New York City, precum și mai multe fabrici locale și mini-Maker Faires din întreaga țară. Am oferit, de asemenea, premiul mare în cea de-a noua tranșă a Epilog Challenge, câștigată de Jon Bumstead pentru "Desktop CT și 3Scaner D cu Arduino"Intrare. Jon a fost câștigătorul unui brand nou 30-Wat Zing 16! Intrarea câștigătoare a fost una de 1.016 Instructiuni prezentate pentru Epilog Challenge IX. Epilog Challenge X se deschide ianuarie 7, deci începeți să vă pregătiți Instructables!

Amintirea comunității noastre

Încă o dată, ne-am ținut unitatea de jucării anuale pentru magazinul de vacanță de la Centrul de acțiune. Între principala noastră unitate de producție, clădire de vânzări și marketing și suport tehnic, am reușit să livrăm camioane de jucării literale pentru atât de mulți copii din județul Jefferson. Misiunea Centrului de acțiune este de a oferi un răspuns imediat nevoilor umane de bază și de a promova căi de autosuficiență pentru locuitorii din județul Jefferson și cei care se confruntă cu lipsa de adăpost.

Jucării împachetate într-un camion de colectare de argint.
Jucării ambalate într-un camion alb.

"Suntem atât de recunoscători pentru încă un an incredibil la Epilog", a declarat Mike Dean, vicepreședinte de vânzări și marketing. "În fiecare an își are partea de provocări și succese și, pe măsură ce am sărbătorit piatra de hotar 30aniversarea a 2018, am fost respinși de sprijinul incredibil continuu al clienților noștri, al angajaților, al distribuitorilor și al tuturor prietenilor pe care i-am făcut în ultimele trei decenii ".

2019 este chiar la colț și nu putem aștepta să vedem ce va aduce noul an. Până atunci, ne mulțumim tuturor pentru că ne-a făcut 30al treilea an în afaceri atât de special. Crăciun fericit pentru toți - sperăm că aveți un sezon magic de sărbători și un prosper 2019.

Mike Dean dând un discurs familiei Laser Epilog.


Apăsați Contact pentru Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist în comunicare în marketing
303.277.1188
Trimite-l pe Amy Dallman

Despre Epilog Laser
Since 1988, Epilog Laser has been designing and manufacturing flying-optics-based CO2 and fiber laser systems that can engrave and cut wood, acrylic, plastic, fabric, rubber and many other materials. Epilog specializes in developing laser systems that create unprecedented marking and cutting quality on all types of products. The company produces versatile and reliable systems that are affordable and easy to use. For more information, visit www.epiloglaser.com.

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.