Cine este Epilog Laser?

Sediul Epilog Laser

Angajăm pe cei mai buni oameni și încredem în ei ca vor da tot ce e mai bun din ei. Acesta este modul în care reușim.

Mike Dean, domnul Epilog

În afaceri începând din 1988, Epilog Laser a lucrat din greu pentru a deveni lider în gravura laser, tăiere și industria marcari. Suntem inovatori. Rezolvam orice provocare. Ne-am angajat in proiectarea si fabricarea sistemelor laser de cea mai bună calitate, chiar aici, în sediul din Golden, Colorado.

Conceptul nostru inițial a fost de a aduce Sisteme de gravare cu laser CO2 atat clientilor comerciali, proprietarii de mici afaceri și meșteri, dar cu siguranță nu ne-am oprit aici. De-a lungul anilor, am dezvoltat sisteme lasermai mari, mai puternici CO2 si in 2006 ne-am extins linia noastra de produse pentru a oferi FiberMark, un sistem care permite marcarea permanentă pe toate tipurile de metale.

În 2008, Epilog a lansat primul Sistem de gravura cu laser low-cost entry-level CO2, Epilog Zing, ca tehnologia noastra sa fie afordabila pentru o piata cat mai larga. Sistemele noastre de astăzi sunt utilizate pe tot globul într-o multitudine de piețe pentru aplicații aparent fără sfârșit.

Am intrat în afaceri cu laser mai repede decât oricine altcineva - de la crearea primului laser pentru "print" direct din CorelDraw, la proiectarea primului sistem rotativ, pentru comercializarea primului sistem de format mare, am produs primul laser cu 100 watt, Epilog este cunoscut pentru punerea în aplicare a unor tehnologii utile care sporesc capacitatea clienților noștri de a lucra mai eficient și pentru a obține profituri mai mari.


Cream parteneriate - cheia succesului nostru

Dedicarea Epilog la construirea unor relații puternice cu clienții, distribuitorii, furnizorii și angajații a fost extrem de important în construirea și consolidarea afacerii noastre.

Pentru clienții noștri le oferim un flux aproape nesfârșit de sprijin - de la biblioteca online tehnic si pagina de formare virtuală pana la top-notch personalul nostru de suport tehnic. Scopul nostru este de a menține clienții noștri, si sistemele lor în funcțiune. De fapt, în 2012 Epilog Laser a primit distinctia "North American Customer Support Value Enhancement Award" de la firma, Frost & Sullivan.

Ne străduim să atragem și să păstrăm cei mai buni angajați în firmă - Epilog s-a clasat în top zece locuri de lucra în zona Denver-Metrou, timp de patru ani consecutivi! Deși am primit unele noi fețe la bordul echipei noastre in ultimele luni, puteti sa întrebati pe oricine de la Epilog despre, de cat timp lucreaza in companie și veți auzi de multe ori 10, 15 sau chiar 20 ani! Practicile noastre de angajare este forța călăuzitoare care sta la baza modului în care conducem afacerea - cream un loc de muncă unde oamenii să meargă cu nerăbdare și sa construiasca echipamente de calitate superioară.
Pagini populare

help desk software