Sticlă vs. Metal CO2 Tuburi cu laser

De ce sunt mașinile Epilog Laser construite cu tuburi laser metalice răcite cu aer?

Un coș de laser epilog co2 tuburi metalice cu laser

Când căutați să achiziționați un CO2 laser mașină, există o serie de puncte de luat în considerare. Unul dintre atributele principale care diferențiază sistemele de pe piață este tipul de tub laser pe care mașina îl folosește ca sursă laser. Cele două opțiuni principale pe care le veți întâlni sunt: răcită cu apă și tuburi metalice răcite cu aer. Mașinile Epilog Laser sunt echipate cu tuburi metalice. Tuburile noastre sunt de asemenea construite cu componente ceramice de calitate. Să aruncăm o privire atât la tuburile de sticlă, cât și la cele metalice, și de ce credem că tuburile metalice sunt cea mai bună opțiune.

Tuburi laser din sticlă

Răcordurile de sticlă răcite cu apă sunt adesea o opțiune atrăgătoare, în primul rând datorită costului redus al acestora. Tuburile din sticlă costă mai puțin, plus laserul este produs de gazul incitant cu curent continuu (DC), care este un proces relativ ieftin. Tuburile din sticlă produc, de asemenea, grinzi de bună calitate care funcționează bine pentru tăierea cu laser. Cu toate acestea, tuburile cu laser de sticlă au un număr de dezavantaje.

Aproape toate tuburile de sticlă trebuie răcite cu apă. Sticla este un conductor termic slab, ceea ce înseamnă că este nevoie de apă circulantă pentru a ajuta la îndepărtarea căldurii. Fără un sistem de răcire cu apă, un tub cu laser de sticlă se va supraîncălzi și va deveni inoperabil. Un astfel de sistem de răcire va crește costul și amprenta dvs. și va introduce, de asemenea, mai multe puncte de eșec care trebuie menținute.

Un pahar de CO2 cu laser.

Necesitatea unui sistem de răcire cu apă prezintă, de asemenea, unele preocupări semnificative privind siguranța. Sursele de alimentare DC care excită CO2 gaz într-un tub cu laser de sticlă trebuie să funcționeze la tensiuni foarte mari. Când combinați astfel de niveluri de tensiune cu un sistem de răcire cu apă, rezultatele pot fi letale dacă ceva nu merge bine.

Procesul de excitație DC limitează în mod inerent rata la care tubul laser poate impulsiona. Când un laser gravurează, nu se declanșează într-o singură explozie continuă. Mai degrabă, aceasta "impulsuri" în timp ce se deplasează peste material, tragând de mai multe ori pe secundă. Tuburile laser cu excitație DC pulsază mai rar, ceea ce reduce semnificativ vitezele de gravare și scade calitatea gravării.

Un tub de sticlă cu laser închis.

Există, de asemenea, preocupări cu privire la durata de viață a tuburilor de sticlă excitate de DC. Sticla este în mod natural mai fragilă decât metalul, iar riscul de deteriorare în timpul expedierii și instalării este mai mare. Cea mai mare problemă privind eșecul cu tuburi de sticlă este că procesul de excitație DC bombardează optica unui tub și electrozii cu ioni, ceea ce crește șansele de deteriorare în timp. Cele mai multe tuburi de sticlă sunt susținute doar de 6- garanții de lună și atunci când un tub de sticlă laser nu reușește în afara acelei perioade de timp, de obicei, trebuie să achiziționați un tub cu laser nou, crescând costurile și pierderile.

Tuburi laser metalice

Singurul dezavantaj al tuburilor cu laser din metal este costul lor mai mare. Cu toate acestea, costurile tale îți ajung în pace cu privire la performanță, durabilitate, siguranță și mărime.

Un metal co2 tubul laser în interiorul mașinii Epilog Laser.

Epilog de metal și ceramică CO2 tuburile laser sunt răcite cu aer și gazul lor este excitat de curent alternativ de radio (RF). Temperatura de reglare adecvată necesită doar ventilatoare care sunt construite direct în mașinile noastre. Acest lucru nu numai că reduce amprenta spațială, ci, de asemenea, elimină necesitatea (și costul) echipamentului suplimentar și limitează numărul de elemente care necesită întreținere. În plus, evită preocupările legate de siguranță prezentate de răcirea cu apă în jurul tensiunilor mari.

Procesul de excitare prin RF permite o pulsare laser mai rapidă, care oferă viteze mai mari de gravare și detalii mai fine în gravurile rezultate. Tuburile metalice sunt, de asemenea, mai durabile și durează mult mai mult decât alternativele de sticlă.

Epilog laser facilitatea de fabricare

La epilog laser, alegem să construim mașinile noastre cu răcire cu aer și metale ceramice CO2 cu tuburi laser pentru a ne asigura clienților să primească cele mai performante sisteme posibile. Toate tuburile noastre sunt susținute de garanții pe o perioadă de doi ani, asigurând un efort minim în cazul rar, ceea ce vă provoacă neplăceri. Și în aceste cazuri rare, tuburile noastre cu laser metalice pot fi deservite adesea, mai degrabă decât să fie înlocuite.

Cu tuburi cu laser de sticlă, puteți obține o tăiere laser de bună calitate la un punct de preț scăzut. Cu tuburi metalice cu laser, obțineți atât tăiere cu laser cât și gravură laser de cea mai bună calitate, împreună cu încrederea că laserul va dura mult mai mult, va grava mai repede și va fi mult mai sigur.

Fiecare situație și buget sunt unice și este important să cercetăm ce mașină laser și ce tub cu laser este cea mai bună opțiune pentru tine și pentru afacerea ta. Noi credem că investind într-un tub cu laser cu răcire cu aer, vă pregătește pentru succesul pe termen lung. Epilog Laser a fost în jur de peste 30 ani, și ne-ar plăcea să vă purtăm împreună pentru călătorie.

Doriți să aflați mai multe despre mașinile noastre și tehnologia noastră cu tuburi cu laser? A completa forma pe această pagină pentru a primi o broșură cu linii complete de produse cu eșantioane gravate și tăiate sau puteți apela numărul de mai jos pentru mai multe informații. Personalul nostru de vânzări cu experiență are zeci de ani de experiență combinată și vă va ajuta să restrângeți opțiunile.


Telefon: +1 303 277 1188

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.