Este o dublă Sursa laser Masina potrivita pentru tine?

Trei întrebări pentru a cere atunci când se analizează o mașină duală cu laser sursă.

de deschidere de sticle gravate cu o sursă dublă Epilog mașină cu laser

Pe piața cu laser, veți observa că a existat o creștere semnificativă a numărului de dublă sursă opțiuni de sistem cu laser. Motivul pentru acest lucru? Cererea este acolo! Există un aspect foarte atrăgătoare pentru a avea mai multe opțiuni cu un singur sistem cu laser. Cu un sistem de sursă dublă, puteți alege cea mai bună sursă cu laser pentru aplicația dvs., rapid și ușor.

Pentru cei nou la lasere, sistemele sursă dublă la care ne referim includ atât CO2 si surse laser de fibre într-un singur sistem laser. CO2 cu laser este o frecvență foarte versatil de laser și funcționează bine cu lemn, acrilic, plastic, sticla, marmura si multe altele. Ce CO2 Sistemele nu fac, cu toate acestea, este adâncimea sapi în metal, care este în cazul în care adăugarea sursei laser, fibra intră în joc. În funcție de sistem, fie se poate schimba din sursele, sau ambele funcționează în tandem, și alegeți doar atunci când doriți să utilizați fiecare sursă.

Beneficiul unei surse cu laser dublu este versatilitatea sistemului. Dar ce alte situații face un sistem sursă dublă alegerea potrivită pentru aplicația dvs.?

1. Plănuiești în primul rând folosind doar o singură sursă?

Vei fi difuzate CO2 cu laser 85% Din timp, deoarece veți avea doar ocazional nevoia de laser de fibre? Apoi dubla sursa este o modalitate foarte bună de a adăuga capacități suplimentare de prelucrare a materialului, fără a adăuga oa doua mașină de la podea magazin.

Un instrument de gravat cu o mașină sursă dublă Epilog Laser

Este important să ne amintim că, odată cu sursa dublă puteți folosi doar o singură sursă cu laser la un moment dat, astfel încât să nu va fi capabil să facă ambele CO2 și locuri de muncă de fibre simultan. Dacă aveți de gând să păstrați atât CO2 și lasere ocupat de fibre 100% Din timp, apoi achiziționarea unui CO2 de sistem și sistem de fibre separat, poate fi o opțiune mai bună pentru tine.

2. Nu aveți spațiu limitat?

Dacă aveți spațiu limitat de podea magazin, un sistem sursă dublă poate fi o opțiune foarte atrăgătoare. Dacă aveți spațiu pentru doar un singur aparat, apoi o sursă dublă este o modalitate foarte bună de a maximiza capacitățile mașinilor fără a fi necesar să se extindă spațiul de lucru fizic.

Un pat de plăci de metal marcate cu un laser cu fibră Epilog

3. Are produsul dvs. conține atât metal, cât și un alt material?

Ai un produs care conține atât metal, cât și în zonele de lemn pe care doriți să o personalizați? Sau din plastic și oțel? Ce zici de crom și piele? Apoi, o sursă dublă ar putea fi alegerea potrivită pentru aplicația dumneavoastră. Un sistem de sursă dublă vă permite să gravați cu atât CO2 cu laser (lemn, acrilic, piele, etc.) și cu laser de fibre (de metal), într-un singur loc de muncă trimis la laser.

Un balon cu crom și piele gravate cu atât CO2 și cu laser de fibre într-o singură sursă dublă Epilog mașină cu laser

Deci, acum puteți decide mai bine în cazul în care un sistem de sursă dublă este alegerea potrivita pentru tine. Intrând în procesul de achiziție cu întrebările potrivite pentru a le cere, vei fi mai bine pregătiți pentru a decide dacă un singur sistem sursă dublă sau două CO separate,2 și lasere de fibre sunt potrivite pentru situația dumneavoastră.

Dacă sunteți interesat în mai multe informații despre Epilog Fusion M2 sisteme duale sursă, Contacteaza-ne pentru a configura o demonstrație cu distribuitorul în zona dumneavoastră pentru a vedea ce opțiune este potrivit pentru situația dumneavoastră.

Crezi că ai putea folosi un sistem dual cu laser sursă? A completa forma pe această pagină pentru a primi o linie completă de produse broșură cu mostre taiate si gravate, sau sunați la numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +1 303 277 1188Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software