De ce va fi un laser cel mai popular instrument în Makerspace meu?

Patru motive o mașină cu laser va fi lovit de makerspace dvs., hackerspace sau laborator fab.

Un aranjament de articole tăiate și gravate cu o mașină Epilog Laser

Cum vă construiți o makerspace de succes? Este instrumentele din spațiul care aduce utilizatorilor, iar mai mulți utilizatori spațiul dvs., cu atât este mai mult succes spatiul tau poate fi. Factorii de decizie sunt în căutarea pentru acces la utilaje care nu pot avea personal, fie din cauza spațiului sau de bani, și mai versatil și unic mașini, cu atât mai bine.

Doriți să utilizați un laser într-un makerspace? Adăugați numele pe lista! Cu programe lungi de utilizatori de așteptare pentru a obține timpul lor pe un laser, am întrebat Ray Doeksen, PR manager, membru al consiliului și Designer / Maker la stația de pompare: Unul din Chicago, ceea ce face ca laserul cel mai popular bucată de echipamente în spațiul lor.

„Avem două lasere, inclusiv un Epilog Mini 24. Mai mult decât orice altă mașină, chiar 3imprimante D, tăietori cu laser sunt de multe ori cel mai popular instrument într-un makerspace. Ele sunt rapide, relativ ușor de utilizat, și poate aduce un proiect de viață rapid“, a spus Doeksen.

O placă de tăiere în interiorul unei mașini Epilog Laser

Una dintre cele mai frecvente întrebări un nou makerspace se confruntă este în cazul în care pentru a pune investițiile - spre utilaje CNC, 3imprimante D, sau lasere. În timp ce într-o lume ideală ai avea un buget nelimitat și ar putea obține fiecare jucărie de acolo, cu siguranță bugete constrânge aceste alegeri. În timp ce aceste spații încorporează toate tipurile de mâini, de instrumente de înaltă tehnologie și resurse pentru factorii de decizie, am auzit o majoritate covârșitoare că laserul este una din - dacă nu - cel mai popular instrument în spațiu. În timp ce toate aceste tipuri de echipamente se completează reciproc foarte bine, există câteva motive pentru un dispozitiv de tăiere cu laser poate fi mai foarte căutat.

Viteză

tăietori laser sunt rapide. Cum ar fi, incredibil de rapid. De fapt, în funcție de dimensiunea proiectului, aveți posibilitatea să taie un prototip cu laser într-o chestiune de minute. Adăugați o gravură în proiect în doar câteva minute mai mult.

Close-up de pahare de lemn tăiat cu un laser Epilog

Usor de folosit

Formarea pe laser tinde sa fie foarte rapid, pentru că este la fel ca imprimarea pe hârtie. Puteți folosi cele mai multe programe de design grafic pentru a configura opera de arta si trimite-l la laser. Formarea este fie condusă de către mai mulți utilizatori experimentați sau printr-o clasă pe care le cere utilizatorilor să participe înainte de a fi calificat pentru a utiliza laserul.

Material Versatilitate

Laserul funcționează cu o varietate de materiale - lemn, acrilic, țesături, plută, cauciuc, piele, si multe altele. Utilizatorii pot gravați / materiale tăiate, resturi de produse deja asamblate, sau carton ondulat chiar ieftin. 3imprimante D lucrează în principal cu materiale plastice. In timp ce 3D filament este, în general accesibil, dacă aveți în filamente de specialitate, eticheta de preț poate crește.

Un set acrilic șah tăiat cu un laser Epilog

Recrutare

Dacă sunteți un makerspace în căutarea de a crește calitatea de membru, laserul este calea de a merge. Dacă aveți locuri de muncă și proiecte pregătite, tot ce trebuie să faceți este să introduceți materialul și apăsați pe butonul Go. Membrii potențiali vor fi cu sufletul la gură departe de cât de precis și rapid laserul este.

Ce se poate face un cutter cu laser pentru dvs. curentă sau în curând-a-fi makerspace? Contacteaza-ne azi pentru a afla - te vom stabili cu un demo hands-on, astfel încât să puteți vedea în persoană, o plus incredibil o mașină Epilog va fi la organizația dumneavoastră.Gândiți-vă makerspace ar putea folosi o mașină cu laser? A completa forma pe această pagină pentru a primi o linie completă de produse broșură cu mostre taiate si gravate, sau sunați la numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +1 303 277 1188Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.