De ce piața industrială este Revenind la gravat cu laser

Aflați modul în care sistemele de marcare cu laser Epilog sunt beneficiază sectorul industrial.

Un pat de plăci de metal într-un Epilog Fusion M2 maşină

Capacitatea de a personaliza elemente specifice, să protejeze proprietatea intelectuală, și includ un nivel mai ridicat de măsuri de siguranță conduce la creșterea de gravare cu laser pentru aplicații industriale.

Dincolo de utilizare pentru întreprinderile mici în căutarea pentru a adăuga un logo sau branding specific elemente in-house, gravura laser oferă o modalitate de a lăsa urme permanente pe un element din segmentul industrial, oferind control și echilibru împotriva produselor contrafăcute sau reproduceri.

Gravura laser este un proces în cazul în care un fascicul laser indeparteaza fizic un strat superficial de material pentru a expune o cavitate care dezvaluie o imagine a ochiului poate vizualiza. În cazul laserelor cu fibre, cu laser generație începe prin pomparea diodă intens în capătul cablurilor din fibre optice care au fost dopate cu rare yterbiu element de pământ. Energia din lumina dioda este absorbită de yterbiu în cablurile de fibră optică și apoi eliberat sub forma de fotoni care se deplaseaza în jos cablurile optice. Fotonii care părăsesc cablurile optice creează fasciculul laser de la o lungime de undă de 1062 nm. Procesul este rapid, iar cele mai multe mașini de gravat cu laser lucra cu aproape orice fel de metal și multe mase plastice.

Una dintre cele mai mari segmente din piata industriala pentru gravare cu laser este în segmentul de securitate de identificare în cazul în care gravare cu laser este ideal pentru carduri de credit, cărți de identitate, documente sensibile și alte elemente care necesită măsuri sporite de siguranță. În cărți de identitate, formate multistrat sunt utilizate pentru a modifica culoarea pigmenților stratul inferior, fără a afecta stratul superior transparent. Acest lucru asigură un produs este sigur de fraudă, produce imagini de înaltă calitate și text, și este inviolabil, trasabile precum și personalizabile pentru nevoile fiecărei organizații.

3Mandrina -jaw marcate cu un laser cu fibre Epilog
marca ID realizate cu un laser cu fibre Epilog

Dar acesta este doar începutul a ceea ce ofera gravare cu laser pentru întreprinderile industriale care doresc să îmbunătățească operațiunile lor. Gravura laser poate furniza numărul de serie gravura, timbre de timp, numere de serie, etichete de componente, gravură de coduri de bare, marcajele de cod matrice de date, branding, și coduri specifice industriei. Gravura laser oferă o marcă foarte înaltă calitate, care este ușor de citit de scanere de coduri de bare, scanere RFID sau alte instrumente de urmărire de inventar.

Nu este surprinzator, gravura laser a devenit un instrument important în identificarea parte, controlul inventarului și de urmărire, de siguranță și de notificare de avertizare, precum și de prevenire a pierderilor.

Ca urmare, multe segmente industriale noi - inclusiv în robotică, 3D de imprimare, gestionarea inventarului, servicii bancare, de securitate, agențiile guvernamentale și sectorul automobilelor - încep să se înghesuie la gravare cu laser, în scopul de a oferi un strat suplimentar de securitate.

Beneficiile de gravat cu laser

Există o varietate de beneficii pentru utilizarea unor sisteme Epilog Laser pentru gravura mărci industriale.

First, a fiber or Galvo system can laser etch nearly any bare or coated metal including stainless steel, machine-tool steel, brass, copper, nickel, silicon, titanium, aluminum, and much more. Regardless of what type of metal an industry is using to make specific parts, a fiber or Galvo system can certainly mark it.

Perioada de valabilitate a pieselor

În al doilea rând, dacă sunteți gravura o singură bucată, la un moment dat sau o masă completă a componentelor, gravare cu laser le-a acoperit. În funcție de dimensiunea dimensiunea și piesa de masă, gravura laser permite sute de piese pentru a fi gravate la un moment dat. Acest lucru este deosebit de important atunci când se face cărți de identitate sau coduri de bare de gravură pe părți specifice care trebuie să fie făcut rapid.

În cele din urmă, piese mari pot fi greoaie și dificil de gravați, cu toate acestea, unele mașini, cum ar fi Fusion M2 40 fibre de gravor cu laser de la Epilog Laser, poate chiar sapi cele mai mari părți și instrumente de până la 40" X 28" X 12.25“.

Găsirea masina potrivita

Gravorilor cu laser, care sunt cel mai frecvent utilizate pentru sectorul industrial sunt cele menționate mai sus sisteme cu laser de fibre sau sisteme Galvo care sunt proiectate în primul rând pentru marcarea bare-metal. Sistemele Galvo sunt de obicei mai rapid la procesul de gravare cu laser, dar tind să fie mai mici.

Noul G Epilog Laser lui2 este primul sistem cu laser Galvo care poate laser marca pe o suprafață de lucru mai mare, fără a compromite calitatea sau care necesită indexare a produsului. G2 este un laser în impulsuri cu fibre răcite cu aer, care gravează la viteze mari pe o suprafata de gravare reglabil, care se întinde până la 24" X 24“.

În sistemele tradiționale Galvo, utilizatorii au fost fie limitate la o zonă de lucru mică, cu un interval stabilit de focalizare sau au nevoie pentru a avea capacitățile de siguranță în loc de a avea un laser din clasa IV deschis în activitatea lor. Epilog laser G2 înlătură aceste limitări prin ajustarea înălțimii focale și de distribuție a fasciculului cu o tehnologie de focalizare dinamică obiectiv pentru gravura chiar și în condiții de siguranță cea mai mare de piese.

Epilog Laser G2 cu ușile deschise

In timp ce sisteme laser de fibre nu sunt la fel de rapide ca sisteme Galvo, ele oferă spații de lucru generoase, ideale pentru marcarea unui tabel plin de piese / componente.

Laserele din fibre sunt fabricate cu o varietate de dimensiuni de masă și poate putinei un volum mare de marcarea obiectelor cu mai multe piese pe aproape orice metal sau plastic prin inginerie

Get Gravură

Fie că este nevoie de un strat suplimentar de securitate pentru a preveni frauda sau duplicarea proprietății intelectuale, sau o industrie are nevoie doar pentru a accelera timpul necesar pentru a etch coduri de bare sau alte etichete de identificare pe anumite părți, Epilog Laser oferă mașini care accelerează de timp la piață, cu care nu va necesita nici o ridicare grele sau de formare de mult usurinta de utilizare.

Dacă sunteți interesat de mai multe informații despre sisteme laser industriale Epilog lui, Contacteaza-ne pentru a configura o demonstrație cu distribuitorul în zona dumneavoastră pentru a vedea ce opțiune este potrivit pentru situația dumneavoastră.Ați putea folosi un laser pentru a ajuta cu nevoile dvs. de marcare industriale? A completa forma pe această pagină pentru a primi o linie completă de produse broșură cu mostre taiate si gravate, sau sunați la numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +1 303 277 1188Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.