Aveți un produs care necesită gravare? Economisiți bani și timp prin aducerea în casă

Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a aduce servicii laser la fața locului.

Ansamblul lentilelor și gabaritul de focalizare pe interiorul unei Epilog Fusion

Aveți nevoie de un element promoțional cu sigla dvs. pentru un eveniment săptămâna viitoare. Ce faci? Plătiți taxe mari de grabă și taxe abrupte de transport maritim de la o companie de promovare, sau focalizați laserul și alerga rapid 100 piese? Produsul dvs. este exact ceea ce caută clientul dvs., dar dorește să adauge un mesaj personalizat în față. Vă contactați furnizorul de servicii laser și aflați că vă pot primi produsul săptămâna viitoare sau dacă puneți produsul în mașină și începeți gravarea chiar în fața clientului?

Până de curând, majoritatea întreprinderilor mici și mijlocii au externalizat gravarea cu laser și au tăiat locuri de muncă, cum ar fi serializarea activelor companiei, crearea de sigle corporale, promovarea produselor promoționale și alte aplicații cu laser. Cu toate acestea, progresele în domeniul echipamentelor și al tehnologiei au înrăutățit în mare măsură bariera economică de a aduce gravarea laser și capabilitățile de tăiere în proprietate.

Semnalizare corporală tăiată și gravată cu un laser epilog
O jig de plăci metalice în interiorul unui Epilog FiberMark 24

Pe măsură ce cererea de servicii de gravare / tăiere cu laser crește, iar producția crește, producătorii se confruntă cu costuri crescute de la contractori. Din acest motiv, mulți producători intenționează să aducă această funcție pe loc. Pe măsură ce noile produse care încorporează tracțiunea cu gravură laser pe piață și volumul de lucrări externalizate crește, vine un punct în care cheltuielile lunare pentru serviciile personalizate cu laser nu mai sunt rentabile.

Uneori, timpul necesar pentru a contacta furnizorii și a rezerva spațiu în programul lor de producție poate duce la întârzieri cuprinse între o zi și o săptămână (sau mai mult!). Producătorii pot reduce timpul de producție și de livrare prin instalarea echipamentelor laser în propria fabrică. Timpul de livrare și necesitatea de a satisface cererea imprevizibilă a clienților pot fi reduse la minimum prin preluarea controlului asupra tăierii cu laser și prin utilizarea resurselor de gravare / tăiere cu laser "la robinet".

Un Epilog Zing cu ușa de acces frontal parțial deschisă.

Datorită progreselor tehnologice, multe caracteristici disponibile anterior numai în mașinile de gravat industriale de mari dimensiuni pot fi găsite acum pe modele desktop mai mici, menținând în același timp un punct de preț rezonabil și oferind aceleași rezultate de înaltă calitate. Laserele de astăzi oferă viteză, productivitate și eficiență pentru a ajuta la creșterea capacității de producție și a reduce ratele de gunoi. Îmbunătățirea constantă a proceselor de proiectare și de fabricație a produs sisteme laser mai durabile și care necesită mai puțină întreținere decât modelele mai vechi. Pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze, mașinile de gravare / tăiere cu laser rămân destul de ușor de utilizat.

Procesul de marcare laser produce un marcaj permanent, clar, foarte detaliat și permite gravarea imaginilor până la 1.000 - 1.200 puncte pe inch (DPI). Laserele oferă, de asemenea, o modalitate extrem de rapidă de personalizare a produselor. Gravarea mai multor bucăți simultan se face mai ușor cu un sistem laser care permite utilizatorului să creeze rapid un dispozitiv de fixare pentru a ține obiectele în loc și a grava cât mai multe bucăți care se vor potrivi în zona de lucru a laserului.

Captură de ecran a software-ului Manager de Epilog de locuri de muncă.

Unii producători ar putea fi preocupați de disponibilitatea expertizei interne necesare pentru a dezvolta anumite configurații de lucrări cu laser și inginerie aplicații. Cu toate acestea, sistemele Epilog sunt extrem de ușor de învățat și nu necesită utilizarea de software proprietar. În plus, Manager de locuri de munca Epilog este un instrument puternic care vă permite să salvați și să accesați din nou orice lucrare trimisă la laser. Previzualizați locurile de muncă, vizualizați setările utilizate în orice execuție din trecut, reluați proiectele și păstrați locurile de muncă organizate. Vă puteți baza pe această resursă valoroasă pe oricare dintre sistemele actuale din gama noastră de produse laser.

iPad laser gravat cu o mașină cu laser Epilog.
Pixuri promotionale laser gravate cu logo-ul.

În plus față de utilizările intenționate inițial, aducerea unui sistem laser în proprietate permite producătorilor să își comercializeze propriile produse promoționale, cum ar fi pixuri sau îmbrăcăminte, și serializează active precum laptopuri și telefoane mobile. De asemenea, pot crea propriile semne interne / externe, pot personaliza clienții și / sau cadouri personale și pot dezvolta produse de recunoaștere a angajaților. Gravarea grafică personalizată pe MP3 playerele, iPod-urile, iPad-urile, laptop-urile și telefoanele mobile este o aplicație incredibil de populară pentru laser și poate ajuta la descurajarea furtului.

Data viitoare când vă confruntați cu un termen limită pentru personalizarea produsului dvs., puteți fi gata să impresionați clientul dvs. cu servicii de gravură interioară. Luați legătura completă forma pentru a afla cum gravura laser la fața locului poate îmbunătăți calitatea produselor, eficiența fluxului de lucru și linia dvs. de jos.

Gândiți-vă la aducerea gravării laser și a tăierii dvs. în interiorul dvs.? A completa forma pe această pagină pentru a primi o broșură cu linii complete de produse cu eșantioane gravate și tăiate sau puteți apela numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +1 303 277 1188

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.