Cele mai bune Taiere cu laser și gravorilor pentru aplicația

recomandări Mașini pentru șase utilizări cu laser comune.

Interiorul unei mașini laser Epilog Fusion Pro.

Când cumpărați un tăietor cu laser și gravor este important să înțelegem industria dvs., aplicații și materiale, astfel încât să puteți selecta cel mai bun cu laser pentru nevoile dumneavoastra. In timp ce Epilog oferă mai multe mașini, care vor lucra, indiferent de cerintele dumneavoastra materiale, aceste linii directoare au fost concepute pentru a vă ajuta să alegeți laserul potrivit pentru aplicații speciale.

1) Cel mai bun laser gravor și Cutter pentru o mică afacere

Zing 24 Gravat cu laser mașină de tăiere și 50 watt CO2 24" X 12“(610 X 305 mm)

Epilog Laser Zing 24 mașină cu laser

Epilog Zing 24 este o alegere populară pentru a începe o afacere mică, din cauza dimensiunilor sale compacte și versatilitatea incredibilă. Multe materiale cu laser prietenos (lemn, acrilic, plastic, etc) vin de pre-tăiate în 24" X 12“(610 X 305 mm) foi, care se potrivește perfect cu Zing 24„Zona de gravura lui!

Gravorului laser este alimentat de la un 50CO watt2 laser tub cu componente din ceramică, care echilibrează viața lungă cu un cost redus de reîncărcare. A CO2 cu laser vă permite să gravați și / sau taie o largă varietate de materiale probabil va utiliza ca un proprietar de afaceri mici, inclusiv lemn, acrilic, plastic, piele, material textil, aluminiu anodizat, și multe altele.

mașină cu laser Epilog Zing într-un atelier de afaceri mici.

Epilog Zing 24 De asemenea, vă permite posibilitatea de a adăuga un atașament Rotary pentru gravura de pahare, cani, sticle de vin, și alte elemente cilindrice până la 5.25“(133 mm) în diametru.

Gravorului este incredibil de ușor de utilizat și este proiectat pentru a funcționa printr-un driver de imprimare. Puteți configura grafice în aproape orice software de design grafic, inclusiv Adobe Illustrator, Photoshop, CorelDRAW, AutoCAD, Inkscape, și multe altele. Setați dimensiunea paginii la dimensiunea piesei sau zona pe care o gravură, așezați grafică la fel ca tine tipăriți pe hârtie, și trimite-l la laser. Puteți alege o setare de viteză și putere bazată pe materialul pe care îl utilizați.

Aflați mai multe despre Zing Seria laser.

2) Cel mai bun laser gravor pentru Etchers de sticla

Epilog Helix gravat cu laser mașină de tăiere și 60 watt CO2 24" X 18“(610 X 457 mm)

mașină cu laser Epilog cu laser Helix

Epilog Helix este un favorit pentru gravori de sticlă, din cauza mare z adâncimea mesei motorizat. Prin mutarea masa în jos, puteți plasa un element de mare până la 8“În diametru pe accesoriul rotativ opțional. Când doriți să sapi o sticla magnum de vin sau o vaza mare, acest lucru devine o caracteristică indispensabilă.

60sigilate metalic watt / laser tub ceramic este o alegere excelenta pentru etchers sticla, oferind puterea de a rula laser la viteză mare pentru gravare.

Gravat cu laser borcane de sticlă.

Adăugați pe opțională 4“Lentilă gravarea o masă plină de ochelari fără a utiliza fișierul atașat rotativ. 4“Lentilă alungește fasciculul laser oferind un punct focal mai lung, permițându-vă să sapi în jurul unei curbe pe pahare de vin si cani, fără a fi nevoie să se rotească sticla.

Aflați mai multe despre Legenda Seria laser.

3) Cel mai bun gravat cu laser mașină de tăiere și de călătorie

Epilog Mini 18 Gravat cu laser și sistem de tăiere 40 wați CO2 18" X 12“(457 X 305 mm)

Epilog cu laser Mini 18 mașină cu laser

Când sunteți în căutarea pentru un sistem mic, cu laser ușor pentru a se deplasa la spectacole ambarcațiuni, expoziții și alte evenimente, epilog Mini 18 este o alegere excelentă. Cântărind numai 70 lbs. (32 kg), aparatul cu laser poate fi mutat cu ușurință, și puteți adăuga pe un cărucior de rulare opțională care se atașează direct la corpul cu laser și aduce aparatul la o înălțime de birou accesibil. Alternativ, puteți seta laserul direct pe o unitate de masă sau de filtrare pentru a maximiza spațiul în atelier sau cabina dumneavoastră.

Masina de Epilog cu laser într-un spațiu mic.

40tub cu laser puternic sistem va reduce watt prin până la ¼” lemn de esență tare și acrili într-o singură trecere. Având laserul pe ecran la evenimente oferă un instantaneu wow factor în spațiu, deoarece participanții pot urmări activitatea cu laser pe produsele tale. De asemenea, vă permite să oferiți personalizări pe loc, adăugând numele clienților și datele de evenimente pentru articolele dvs. chiar la spectacol sau târg.

Caracteristica Center Gravură vă permite să configurați rapid astfel de locuri de muncă personalizate chiar la laser. Doar alege punctul central al obiectului, desena o casetă vector în jurul grafic pe care doriți să graveze, și executați lucrarea vector cu capac punct deschis și roșu pe indicatorul. Acest lucru vă oferă locația exactă în care graficul va fi gravat! Nu ghici de lucru sau de măsurare fără sfârșit înseamnă că puteți rula laser la un spectacol cu ​​hassle minime.

Aflați mai multe despre Legenda Seria laser.

4) Cel mai bun laser pentru aplicații de marcare metal

Epilog FiberMark 24 50 watt Fiber 24" X 12"(610 X 305 mm)

Epilog Laser FiberMark 24 mașină laser

Când căutați un gravor cu laser pentru a gestiona mai multe aplicații industriale, cum ar fi gravarea metalelor, codarea cu bar și serializarea pieselor, mulți dintre clienții noștri se uită la FiberMark. Acest sistem are capacitatea de a grava direct - cu adâncime - în aproape orice metal și pentru a schimba culorile de plastic fabricate atunci când gravate. A 50 W laser laser va crea rapid mai multe semne pe oțel, aluminiu, alamă și multe altele, inclusiv marcaje gravate, lustruite și recoace.

Partea industrială a marcat cu o mașină Epilog cu laser.

Grava 2D, matrice de date, UPC sau orice alt tip de cod de bare cu un FiberMark. Aveți posibilitatea să etch coduri de bare pe etichete de metal să se aplice pe mașinile dvs. sau chiar locul o bucată întreagă în laser folosind 24" X 12"(610 X 305 mm) masa de lucru. Gravați un element personalizat sau mai multe bucăți în același timp.

Aflați mai multe despre FiberMark 24.

5) Cel mai bun laser gravor și Cutter pentru Makerspaces și școli

Epilog Fusion Pro 32 75 watt CO2 32" X 20"(812 X 508 mm)

Epilog Laser Fusion Pro 32 mașină laser

Noua serie Fusion Pro a Epilog are două dimensiuni ale laserului: 32" X 20"(812 X 508 mm) și 48" X 36"(1219 X 914 mm). Aceste sisteme extrem de anticipate introduc gravarea cu cea mai mare viteză din industrie și caracteristicile cele mai precise ale poziționării camerelor pe un sistem laser.

Seria Fusion Pro introduce sistemul IRIS ™ Camera Epilog, care oferă camere de supraveghere video care permit utilizatorilor să vadă o imagine în timp real a patului cu laser, iar operatorii cu laser își pot poziționa cu precizie opera de artă pe piesa de gravat în mai puțin timp decât oricând. O cameră suplimentară la ansamblul lentilelor poate fi de asemenea utilizată pentru a găsi mărci de înregistrare pe piesele pretipărite.

Masina de Epilog cu laser într-un makerspace.

Sistemul de camere IRIS de pe noul Fusion Pro este un schimbător de jocuri pentru cei care caută proiecte de înaltă precizie și rapidă.

Seria Fusion Pro oferă de asemenea:

  • Cea mai mare viteză de gravare: Fusion Pro's 165 Viteza de gravare IPS și 5Accelerația G combină pentru a oferi cea mai rapidă gravură din industrie.
  • Ecranul tactil la Laser: Selectați între lucrări, schimbați setările și chiar mai mult la laser de pe ecranul tactil ușor de utilizat.
  • SAFEGUARD ™ Caracteristici: Păstrați mecanica mașinii dvs. laser cu mai multă curățenie decât oricând înainte cu carcase laterale inferioare, un ansamblu complet acoperit cu axe x și un ansamblu de lentile acoperite.

Aflați mai multe despre Seria Fusion Pro Laser.

6) Cel mai bun laser gravor și Cutter pentru prelucrat lemnul

Epilog Mini 24 60 watt CO2 24" X 12“(610 X 305 mm)

Epilog cu laser Mini 24 mașină cu laser

Woodworkers tind să caute o varietate de caracteristici - preț scăzut, configurare ușoară de locuri de muncă și de putere cu laser generos. Acest model verifică toate casetele, cu un vector inclus Cutting Tabelul construit în sistem și un tub cu laser capabil de tăiere prin 3/8“Lemn într-o singură trecere. Răsuciți în sus conducătorii de pe masa de gravare pentru a elimina rapid placa de sarcină gravură și puneți masa de tăiere tip fagure în aparat.

Gravate cu laser placi de taiere de lemn.

evacuare bun va fi important pentru orice dulgher, astfel încât să atașați un ventilator puternic de evacuare la partea din spate a anilor cu laser 4“Port pentru a elimina fum și din zona de lucru. Cupland un compresor de aer mic la partea din spate a aparatului, puteți utiliza, de asemenea Mini 24„E construit in aer Assist, care va sufla un flux constant de aer de pe suprafața de lucru, păstrând în jos flăcări în momentul tăierii prin păduri groase și oferind cea mai bună calitate posibilă margine. Când ați terminat de tăiere proiectul, orice piese care au căzut prin masa de tăiere sunt colectate de către tava de firimituri detașabilă la îndemână și pot fi eliminate cu ușurință.

Rezoluție înaltă gravură este foarte importantă pentru un woodworker, iar Mini 24 oferă o calitate celebru gravura Epilog lui. Cu rezoluții de până la 1200 dpi, nu veți găsi o mașină de pe piață, care pot gravați ca detaliate grafice la astfel de viteze mari.

Aflați mai multe despre Legenda Seria laser.

Care este laserul potrivit pentru aplicația dumneavoastră?

Veți dori să ia o privire la nevoile dvs. specifice pentru a găsi modelul care se va potrivi cel mai bine situația dumneavoastră. Noi întotdeauna recomandăm să activați o demonstrație în direct unu-la-unu cu distribuitorii noștri situate în întreaga lume. Ei te pot învăța cât de ușor este de a utiliza laserul și vă ajută să găsiți mărimea mașinii dreptul și puterea de a se potrivi bugetul. A completa forma pentru a solicita un kit broșură și eșantion pentru a vedea ce puteți începe a face cu propria mașină cu laser de la Epilog cu laser!

Gata pentru a restrânge în jos, care masina ar funcționa cel mai bine pentru tine? A completa forma pe această pagină pentru a primi o linie completă de produse broșură cu mostre taiate si gravate, sau sunați la numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +1 303 277 1188

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.