5 Cadouri de vacanță puteți face cu un laser

Impresionați-vă prietenii și familia în acest sezon de vacanță cu aceste proiecte ușor de realizat.

Se pare ca in momentul in care Halloweenul este de peste numaratoarea inversa pana in sezonul de sarbatoare incepe imediat. Cu ceasul care coboară spre Crăciun, iată o listă cu 5 marile cadouri de vacanță pe care le puteți crea cu laserul.

Toate articolele de mai jos fac cadouri fantastice, personalizate, pe care le puteți stoca sub copac sau într-un magazin. Ei fac, de asemenea, cadouri gazdă / hostess pentru toate aceste petreceri de vacanță. Cea mai bună parte? Toate aceste proiecte și modele (și mai mult) pot fi găsite în site-ul nostru Club de probă - vorbiți despre cumpărăturile one-stop!

1) Jurnalul de piele personalizat

Laptop din piele gravată cu laser.

Vizitați proiectul

Acest cadou distractiv este grozav pentru scriitorii aspiranți sau călătorii care doresc să documenteze ultima lor aventură. De asemenea, face o carte de oaspeți fantastică pentru nunți sau o schiță pentru artiștii în devenire! Piele gravuri și tăieturi frumos cu laser și duce la un aspect foarte rustic.

2) Pini de gravare gravate

Cu laser gravate cu ferăstrău personalizat.

Vizitați proiectul

Luați cookie-urile și crustele de plăcintă la nivelul următor cu acești pini de rulare personalizați! Folosind atașamentul rotativ pe pinii de rulare ieftine vă permite să personalizați toate tipurile de produse coapte. Și chiar dacă nu mergeți pe acest traseu, puteți totuși să vă jazz plăcinte și fursecuri în bliț cu laserul.

3) Ochelari de vinuri gravate

Lămpi de vin fără vârf.

Vizitați proiectul

Indiferent dacă le împodobiți cu un mesaj de vacanță sau un alt design, seturile de sticlă de vin sunt ieftine și gravate minunat cu laserul!

4) Panouri de tăiere cu rețete personalizate

Gravate cu laser placi de taiere de lemn.

Vizitați proiectul

În loc de gravura, încercați să gravați cu laser o rețetă prețioasă de la un prieten de familie sau de familie pe o placă de tăiere din lemn. Este un dar minunat care poate fi împărțit și transferat între generații!

5) Tavă de ardezie / carapace

Plăcuțele cu bile de piele gravate cu laser.

Vezi proiectul

Funcțional și elegant, această tăviță de ciocolată face un cadou mare gazdă sau hostess pentru petreceri de vacanță sau un cadou grijuliu pentru cei care iubesc distracția!

Aceste cinci cadouri personalizabile sunt doar vârful aisbergului. Cu un sistem laser de la Epilog puteți personaliza tot felul de cadouri - nu doar pentru vacanțe, ci și pe tot parcursul anului. Lasere fericite și sărbători fericite!

PS Din momentul postării pe care o aveți 55 zile până la Crăciun!

Aveți nevoie de un laser pentru a face cadouri de vacanță fantastice? A completa forma pe această pagină pentru a primi o broșură cu linii complete de produse cu eșantioane gravate și tăiate sau puteți apela numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +1 303 277 1188

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.