Mergeți la conținutul principal
Acasă  /  Companie  /  Blog  /  5 cadouri de sărbători pe care le puteți confecționa cu un laser
Caiet de piele gravat cu laser

5 Cadouri de sărbători pe care le puteți face cu un laser

Impresionează-ți prietenii și familia în acest sezon de vacanță cu aceste proiecte ușor de realizat.

Se pare că în momentul în care Halloween s-a încheiat, numărătoarea inversă pentru sezonul sărbătorilor începe imediat. Cu ceasul în jos spre Crăciun, iată o listă cu 5 cadouri grozave de sărbători pe care le poți crea cu laserul tău.

Toate articolele de mai jos fac cadouri fantastice, personalizate, pe care le puteți ascunde sub copac sau într-un ciorap. De asemenea, fac cadouri pentru gazdă/gazdă pentru toate acele petreceri de vacanță. Cea mai bună parte? Toate aceste proiecte și design (și multe altele) pot fi găsite în Clubul nostru de mostre – vorbiți despre cumpărături unice!

1) Jurnale personalizate din piele

Caiet de piele gravat cu laser

Vizitați proiectul

Acest cadou distractiv este grozav pentru scriitorii aspiranți sau călătorii care doresc să-și documenteze ultima aventură. De asemenea, este o carte de oaspeți fantastică pentru nunți sau o carte de schițe pentru artiștii în devenire! Pielea gravează și decupează frumos cu laserul și are ca rezultat un aspect foarte rustic.

2) Sucitoare gravate

Sucitoare personalizate gravate cu laser.

Vizitați proiectul

Du biscuiturile și crustele de plăcintă la următorul nivel cu aceste sucitoare personalizate! Utilizarea atașamentului rotativ pe rolele ieftine vă permite să personalizați toate tipurile de produse de patiserie. Și chiar dacă nu mergi pe acest traseu, tot poți să-ți înveți plăcintele și prăjiturile într-o clipită cu laserul.

3) Pahare de vin gravate

Pahare de vin fără tulpină gravate cu laser.

Vizitați proiectul

Indiferent dacă le împodobiți cu un mesaj de sărbători sau cu alt design, seturile de pahare de vin sunt ieftine și gravează minunat cu laserul!

4) Placi de tăiat cu rețete personalizate

Tocător gravat cu laser

Vizitați proiectul

În loc de o gravură obișnuită, încercați să gravați cu laser o rețetă iubită de la o rudă sau un prieten de familie pe o masă de tăiat din lemn. Este un cadou minunat care poate fi împărtășit și transmis între generații!

5) Tavă cu brânză de ardezie/carcuterie

Placă de brânză din piatră gravată cu laser.

Vedeți proiectul

Funcțională și elegantă, această tavă de mezeluri este un cadou grozav de gazdă sau de gazdă pentru petrecerile de vacanță sau un cadou atent pentru cei care iubesc distracția!

Aceste cinci cadouri personalizabile sunt doar vârful aisbergului. Cu un sistem laser de la Epilog poți personaliza tot felul de cadouri – nu doar de sărbători, ci pe tot parcursul anului. Laser fericit și sărbători fericite!

PS Mai ai 59 de zile până la Crăciun!

Alte Stiri

Epilog Laser extinde seria Fusion Maker Laser

Fusion Maker 24 și 36 acum fac parte din...

Top 10 întrebări frecvente privind laserul de la fanii Epilog

Fanii noștri au întrebat, iar noi am răspuns -...

Epilog Laser adaugă mașina Fusion Galvo la gama de produse

Cel mai nou sistem combină grabarea rapidă...

Tuburi laser cu CO2 din sticlă vs. metal

De ce sunt construite aparatele Epilog Laser...

5 Cadouri de sărbători pe care le puteți face cu un laser

Impresionează-ți prietenii și familia t…

Ai o poveste pe care vrei să o vezi prezentată?

Amy Dallman

Contact de presă pentru Epilog Laser:

– Amy Dallman,
Specialist in comunicare si Marketing
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Despre Epilog Laser

Din 1988, Epilog Laser proiectează și fabrică sisteme laser CO2 și fibră pe bază de optică zburătoare care pot grava și tăia lemn, acril, plastic, țesătură, cauciuc și multe alte materiale. Epilog este specializată în dezvoltarea sistemelor laser care creează o calitate de marcare și tăiere fără precedent pe toate tipurile de produse. Compania produce sisteme versatile și fiabile, care sunt accesibile și ușor de utilizat. Pentru mai multe informații, vizitați www.epiloglaser.com.